רמז – עזרה ופתרונות

אלן פאסאר

כל מה שרצית לדעת על אלן פאסאר:
אלן פאסאר (בצרפתית: Alain Passard; נולד ב-4 באוגוסט 1956, בכפר בברטאן) הוא שף צרפתי.
פאסאר שימש שלוש שנים כסגנו של אלן סנדרנס במסעדת ל'ארכסטראט בפריז.
ב-1986 הוא רכש את המקום, כשסנדרנס פתח מסעדה באתר אחר.
פאסאר הפך את ל'ארכסטראט למסעדת ל'ארפז' (l'Arpegel).
תלמידו הבולט של פאסאר הוא פסקל ברבו, השף והבעלים של מסעדת ל'אסטראנס, בעלת שלושה כוכבים במדריך מישלן האדום מאז שנת 1996.
פאסאר התמחה בצליית בשר, אמנות אותה למד מסבתו.
בשנת 2001 עבר מטבחו תפנית והתמקד בבישול ירקות.
בשנת 2002 הוא פתח גן ירקות אורגני 230 קילומטרים מפריז לשימוש מסעדתו.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לאלן פאסאר:
ילידי 1956
שפים צרפתים
מחברי ספרי בישול צרפתים

Exit mobile version