כל מה שרצית לדעת על אנתוני בורדיין:
אנתוני מייקל "טוני" בורדיין (באנגלית: Anthony Michael "Tony" Bourdain; נולד ב-25 ביוני 1956) הוא שף, סופר ואישיות טלוויזיונית אמריקאי.
הוא ידוע בשל ספרו "סודות מחיי המטבח : הרפתקאות בבטן הרכה של הקולינריה" (התפרסם באנגלית ב-2000, התפרסם בעברית ב-2003) והוא מנחה התוכנית Anthony Bourdain: No Reservations בערוץ הנסיעות, העוסקת בהרפתקאות קולינריות ותרבותיות.
ב-1978 הוא סיים את לימודיו בThe Culinary Institute of America והוא בישל במסעדות שנים רבות, בורדיין הוא כיום השף האחראי של בראסרי לה האל, ניו יורק, שם כיהן כשף בפועל במשך שנים רבות.