בראסרי לה האל


כל מה שרצית לדעת על בראסרי לה האל:
בראסרי לה האל (באנגלית: Brasserie Les Halles) הוא רשת בראסרי צרפתית שלה סניפים בערים ניו יורק ומיאמי, פלורידה.
בעבר היו לה גם סניפים בטוקיו ווושינגטון די.
סי.
.
השף המבצע הוא קרלוס ליאגונו, קודמו היה הסופר ומנחה הטלוויזיה אנתוני בורדיין.
המסעדה מגישה מאכלים צרפתיים פשוטים וקלאסיים כמו אסקרגו, כבד אווז, וסטייק טרטר המוכן לפני הסועדים, ונודעת בשל הטוגנים שלה.
היא ממוקמת בשדרת פארק ולה קצביה בסמוך.
המסעדה מתוארת בספר "סודות מחיי המטבח" כנרת, 2003), אותו כתב אנתוני בורדיין, שמביא רבים ממתכוני לה האל בספרו "Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook".
המסעדה נקראת על שם לה אל, שוק סיטונאי מרכזי היסטורי בפריז, צרפת.
הסניף בוושינגטון נסגר באמצע נובמבר 2008 אחרי שהיה פעיל במשך חמש עשרה שנה.
הבעלים פיליפ לאז’וני ציין כסיבה לכך קשיים בהשגת רישיון חדש.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לבראסרי לה האל:
ניו יורק: מסעדות
וול סטריט