רמז – עזרה ופתרונות

גבינת שמנת

כל מה שרצית לדעת על גבינת שמנת:
גבינת שמנת היא גבינה לבנה רכה בטעם עדין, המכילה לפחות 33% שומן, והיא בעלת לחות של לא יותר מ-55% וטווח דרגת חומציות שבין 4.
4 ל-4.
9.
‏ הגבינה נמכרת בצורת קוביות או במכל.
לעתים נהוג להוסיף לגבינה תיבול כגון שום, בצל, שמיר, זיתים, ואף לקס (סלמון מעושן).
גבינת שמנת נבדלת מגבינות אחרות בכך שלא מאפשרים לה להבשיל.
יש לצרוך את הגבינה כשהיא טריה.
הגבינה מהווה מרכיב עיקרי בעוגת גבינה ובקינוחים אחרים.
נהוג למרוח אותה על בייגל ולאכול אותה עם לקס.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לגבינת שמנת:
גבינות

Exit mobile version