גסטון לנוטר


כל מה שרצית לדעת על גסטון לנוטר:
גסטון לנוטר (בצרפתית: Gaston Lenôtre‏; 28 במאי 1920 סן ניקולא די בוסק – 8 בינואר 2009 סנלי) היה שף קונדיטור, יוצר שוקולדים, איש עסקים ומחבר צרפתי, אחד ממחדשי האמנות הקולינרית הצרפתית במחצית השנייה של המאה ה-20.
בית ספרו היוקרתי, "אקול לנוטר" שעל יד פריז, יצר דורות רבים של שפים וקונדיטורים.
לפי הערכתו של בוקיז חשיבותו של לנוטר בהיסטוריה של הפאטיסרי הצרפתית משתווה לזו של קארם מהמאה ה-19.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לגסטון לנוטר:
שפים צרפתים