ייצור סוכר בתקופה הצלבנית בארץ ישראל


כל מה שרצית לדעת על ייצור סוכר בתקופה הצלבנית בארץ ישראל:
ייצור הסוכר בארץ ישראל קיבל תנופה בתקופה הצלבנית, שנמשכה משנת 1099 ועד שנת 1291, עקב פיתוח טכנולוגיות ייצור חדשות על ידי הצלבנים.
טכנולוגיות אלה הביאו להגדלת כמות הסוכר המיוצרת והובילו אף לייצוא סוכר מארץ ישראל לאירופה, בה התקבל הסוכר ברצון רב.
תעשיית הסוכר בארץ דרשה כוח עבודה רב, דבר שחייב שכירת פועלים מקומיים.
הסוכר בתקופה זו היה יקר, והרווח מייצורו היה לפיכך גדול, וכתוצאה מכך פרחה תעשיית הסוכר בתקופה הצלבנית בארץ ישראל.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לייצור סוכר בתקופה הצלבנית בארץ ישראל:
מתקנים חקלאיים בעת העתיקה
התקופה הצלבנית בארץ ישראל
תעשייה: היסטוריה
סוכרים