רמז – עזרה ופתרונות

כרוב סיני

כל מה שרצית לדעת על כרוב סיני:
כרוב סיני (שם מדעי: Brassica rapa ותת זניו) המכונה בוק צו'י, באק צ'וי או פאק צ'וי הוא מין של ירק עלים סיני הנפוץ במטבח הסיני ומטבחים נוספים במזרח הרחוק.
מבחינת טעמו ומראהו דומה הכרוב הסיני לכרוב הלבן הנפוץ במערב אך הוא משתייך למשפחת הלפת.
ישנן גרסאות רבות לתעתוק שם הירק ולסיווגו המדעי.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לכרוב סיני:
המטבח הסיני
ירקות

Exit mobile version