רמז – עזרה ופתרונות

מוצרלה

כל מה שרצית לדעת על מוצרלה:
מוֹצרלה הוא שם של קבוצת גבינות איטלקיות טריות.
מקור השם הוא מהפועל האיטלקי Mozzare, שפירושו "לחתוך" – עובדה המעידה על אופן הכנתה של הגבינה.
מרבית סוגי המוצרלה מורכבות מחלב תאו בלתי מפוסטר, שעובר תהליך של סיבוב בעוצמה גבוהה שמסתיים בחיתוך הגבינה והפיכתה לגושים.
טעמה העדין ומרקמה הרך של המוצרלה הפך אותה לפופולרית מאוד במטבח האיטלקי וברחבי העולם.
מקור הגבינה הוא מחבל קמפניה שבדרום איטליה.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות למוצרלה:
גבינות איטלקיות

Exit mobile version