סוג'ו


כל מה שרצית לדעת על סוג'ו:
סוג'ו (מקוריאנית: 소주) ההוא משקה חריף חסר צבע מזוקק המכיל אתנול ומים, הוא נצרך בדרך כלל כשאינו מהול, בכוסיות מיוחדות.
הסוג'ו נחשב כ"משקה האלכוהולי הפופולארי ביותר בקוריאה" נכון לשנת 2010.
רוב מותגי הסוג'ו מיוצרים בדרום קוריאה.
באופן מסורתי מכינים אותו מאורז, חיטה או שעורה, אך יצרנים מודרניים לעתים קרובות מחליפים את האורז בעמילנים אחרים כגון תפוחי אדמה, בטטות או טפיוקה.
הסוג'ו הוא משקה אלכוהולי חסר צבע אשר רמת האלכוהול שלו משתנה מכ -16.
7% ל- 45% אלכוהול ל Soju Andong המסורתי, לבין 20% למשקה הנפוץ ביותר כיום.
על ידי שימוש בזיקוק בהקפאה, ניתן להגדיל את האחוז הרצוי.
ישנן שתי דרכים לייצר Soju: הדרך הקלאסית היא זיקוק העושה שימוש בשיטת הזיקוק היחידה, והדרך המודרנית של הסוג'ו המדולל העושה שימוש בשיטת זיקוק בשרשרת.
לסוג'ו מזוקק בדרך כלל יש אחוזי אלכוהול גבוה יותר משלב המשקה המדולל.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לסוג'ו:
משקאות אלכוהוליים