רמז – עזרה ופתרונות

פטוצ'יני

כל מה שרצית לדעת על פטוצ'יני:
פטוצ'יני (מאיטלקית – Fettuccine, רצועות קטנות) הוא סוג של פסטה.
הפטו'ציני שטוח ועבה, ומיוצר מביצים ומקמח, בדומה לטאלייטלה.
במטבח האיטלקי הוא מיוצר טרי באופן מסורתי, אך גרסאות יבשות קיימות גם הן בשווקים.
מנת פטוצ'יני נפוצה בצפון אמריקה וברחבי העולם היא פטוצ'יני ברוטב אלפרדו.
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון.
אתם מוזמנים לתרום לוויקיפדיה ולהרחיב אותו.
נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לפטוצ'יני:
קצרמר מזון
פסטה

Exit mobile version