כל מה שרצית לדעת על צ'וריסו:
צ'וֹרִיסוֹ הוא שמם של מגוון נקניקים ונקניקיות חזיר שמקורם בחצי האי האיברי, ובכולם נעשה שימוש בפלפל אדום יבש מעושן, המעניק להם את הצבע האדום.
באירופה מדובר בדרך כלל בנקניק, הנפרס ונאכל כפי שהוא או בתוך כריך.
ניתן גם להוסיפו לתבשילים.
במקומות אחרים צ'וריסו הן נקניקיות שיש לבשלן במים או כנזיד בסיידר, לטגנן בשמן, לצלותן על הכיריים או בגריל.
ניתן אפילו להשתמש בצ'וריסו כתחליף לבשר טחון בתבשילים מסוימים.