רמז – עזרה ופתרונות

קארי אדום

כל מה שרצית לדעת על קארי אדום:
קארי אדום (בתאית: แกงเผ็ด – "קארי חריף") הוא מאכל פופולרי במטבח התאילנדי המבוסס על חלב קוקוס חם, ממרח קארי חריף שצבעו אדום ורוטב דגים.
יש המוסיפים למאכל זה עלי קאפיר, חציל, ניצרי חזרן, ריחן תאילנדי ובשר (עוף, בקר, חזיר או חסילון).
יש גרסאות ללא בשר של מאכל זה בהן מחליפים את הבשר בטופו או חלבון צמחי אחר (אף שהמנה אינה צמחונית מאחר שממרח הקארי האדום כולל מחית חסילונים).
המאכל, דמוי המרק, מוגש עם אורז.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לקארי אדום:
קצרמר תאילנד
המטבח התאילנדי

Exit mobile version