קלמארי


כל מה שרצית לדעת על קלמארי:
קלמארי (מאיטלקית: Calamari; בצורת היחיד: קלמארוֹ) הוא מאכל עשוי דיונון פופולרי ברחבי העולם.
סוג הקלמארי הנפוץ הוא קלמארי מטוגן (מכונה גם "דיונון מטוגן" או "קלמארי" בסתמי) – מאכל פופולרי ביותר בארצות הים התיכון: הדיונון מטוגן בטיגון עמוק, מצופה בלילה ומטוגן בדרך כלל במשך שתי דקות לפחות, כדי למנוע ממנו להיות קשה.
המאכל מוגש בדרך כלל בפשטות, עם מלח ולימון בצד.
באמריקה הצפונית מוגש במסעדות המתמחות במאכלי ים, במסעדות איטלקיות ובמסעדות יווניות, ולעתים אף כחטיף בברים.
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון.
אתם מוזמנים לתרום לוויקיפדיה ולהרחיב אותו.

מקור: https://he.
wikipedia.
org/w/index.
php?title=קלמארי&oldid=16771259
קטגוריות: קצרמר מזוןמתאבניםפירות יםקטגוריה מוסתרת: קצרמר – כל הערכים

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לקלמארי:
קצרמר מזון
מתאבנים
פירות ים