כל מה שרצית לדעת על שינקן:
שִינְקֵן, שִינְקֵה (מגרמנית: Schinken) או הַאם (מאנגלית: Ham) בשר ירך ואחוריים של חזיר, ניתן לבשלו ולהגישו טרי אך לרוב הוא משומר בדרך כלשהי.
מוגש לרוב פרוס וקר ומשמש בין השאר כמילוי לכריכים.
כל מה שרצית לדעת על שינקן:
שִינְקֵן, שִינְקֵה (מגרמנית: Schinken) או הַאם (מאנגלית: Ham) בשר ירך ואחוריים של חזיר, ניתן לבשלו ולהגישו טרי אך לרוב הוא משומר בדרך כלשהי.
מוגש לרוב פרוס וקר ומשמש בין השאר כמילוי לכריכים.