רמז – עזרה ופתרונות

תה צהוב

כל מה שרצית לדעת על תה צהוב:
תה צהוב (סינית: 黄 茶; יפנית: huángchá) הוא בדרך כלל תה מיוחד המעובד באופן דומה לעיבוד תה ירוק, אך עם אופן הכנה הכולל שלב ייבוש איטי וארוך יותר, שבו עלי התה הלח מיובשים וצבעם נהיה צהוב.
לתה בדרך כלל יש מראה מאוד צהוב, וריח שונה מתה לבן ומתה ירוק.
לפעמים הריח נחשב בטעות לתה שחור.
התה מוכן מצמחי מרפא אחרים, לעומת התה הירוק והלבן, אך עדיין יש לעתים דמיון בטעם בינו, לבין אותם סוגי התה.
המושג "תה צהוב" לתאר את סוגי התה האיכותיים המוגשים בבית משפט הקיסרי, בד בבד עם כך שהוא יכול להיווצר מכל סוג של תה על גבי אדניות שמש.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לתה צהוב:
תה

Exit mobile version