מי גבינה


כל מה שרצית לדעת על מי גבינה:
מי גבינה הינם תוצר לוואי של ייצור גבינה, הנותר לאחר שחלב הפך לגבן וסונן.
ניתן, לחלופין, לקבל מי גבינה כתוצר לוואי של זיקוק קזאין מחלב.
מי הגבינה מכילים אחוזי שומן נמוכים ואחוז חלבון גבוה.
במשך מאות שנים הם משמשים תוסף מזון לבקר וחלק מייצורן של גבינות.
במהלך המאה ה-20, מי גבינה עובדו לתוסף מזון לאדם בתצורות שונות.
אבקות חלבון מי-גבינה, בחלון ראווה.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות למי גבינה:
תוספי מזון
תוספי תזונה
חלבונים
מוצרי חלב