רמז – עזרה ופתרונות

The Good Food Guide

כל מה שרצית לדעת על The Good Food Guide:
The Good Food Guide הוא מדריך היוצא מדי שנה למסעדות הטובות ביותר בבריטניה, והוא רואה אור בידי Which?books.
המדריך ראה אור לראשונה ב-1951 בידי ריימונד פוסטגייט (Raymond Postgate), אנין טעם שנחרד מאמות המידה של המסעדנות בת זמנו.
הוא גייס צוות של מתנדבים שביקרו בחשאי במסעדות והעריכו אותן על בסיס האמונה ש: "אתה יכול להשחית אדם אחד.
אתה אינך יכול לשחד צבא.
" פוסטגייט ייסד עוד קודם לכן, ב-1949, את Good Food Club.
‏‏אחת מהכותבות של המדריך בראשית דרכו הייתה מרגרט קוסטה שאחרי-כן פתחה מסעדה משלה, Lacy's, במייפייר.
המדריך קיבל ביקורות כל-כך רבות בקשר לLacy's שהערך על המסעדה נחלק לטורי "אוהב את לייסי" ו"מתעב את לייסי".
‏המדריך סוקר כיום 1,200 מסעדות והוא נכתב מחדש כל שנה והוא עצמאי לחלוטין – אין שום פרסומות או חסויות, לא לוקחים כסף על מנת להכליל במדריך, וכל המפקחים הם אנונימיים.
הקוראים מעודדים לקחת חלק פעיל ולהגיש את הביקורות שלהם באתר המדריך ומתחשבים בכך בהחלטה על המסעדות החדשות שייכללו במהדורה החדשה של המדריך.
לסוקרים הטובים ביותר מציעים להיות מפקחי המסעדות העתידיים של המדריך.
מסעדות מקבלות ציונים של 1 עד 10.
‏ב-2008 פרסם המדריך מהדורה מיוחדת ללונדון.
הצעד ננקט בעקבות הוצאתו לאור של מדריך מישלן האדום ללונדון שנה קודם לכן.
‏במהדורת 2010 של המדריך נבחרה מסעדה "דה פאט דאק" של הסטון בלומנטל למסעדה הטובה ביותר ואחריה מסעדת "גורדון רמזי" של גורדון רמזי ומסעדת "לה מנואר או קואט סזון" של רימון בלאן.
‏ סניף של רשת מסעדות הדרכים הבריטית Little Chef בסמוך לפופהאם נכלל במדריך 2010 אחרי שהתפריט חודש בידי השף הסטון בלומנטל בתוכנית בערוץ 4 הבריטי.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לThe Good Food Guide:
מדריכי מסעדות
המטבח הבריטי

Exit mobile version